En lugn oas i det öppna kontorslandskapet

I det pulserande öppna kontorslandskapet, där samtal och ljudvågor dansar fritt, kan det vara utmanande att hitta en plats för koncentration och ostörd kommunikation.

Det extra rummet

Det är här telefonbås, även kända som MuteBox, blir den perfekta lösningen för att skapa ett lugnt hörn i arbetslivets storm.

Förvandla ditt arbetsutrymme med telefonbås som passar perfekt in i det öppna kontorslandskapet. Här får du en plats där du kan prata i telefon utan att störa dina kollegor och få lugn och ro för att fokusera på dina samtal. Telefonbås blir ett extra rum som effektivt hanterar de störande momenten och ger dig möjlighet att hålla produktiviteten på topp.

Fakta visar att det tar upp till 20 minuter för en individ att återfå sitt fokus efter att ha blivit avbruten. Med över 50% av befolkningen som har svårt att koncentrera sig i öppna kontorsmiljöer och en produktivitetsnivå som sjunker med 15% i dessa landskap, blir behovet av avskildhet och tystnad tydligt. Telefonbås fungerar som en fristad i detta sammanhang. Genom att dra sig tillbaka till ett av dessa bås när telefonsamtal väntar, flyttar du de potentiellt störande momenten till en isolerad plats. Kollegorna runt omkring blir skonade från oväntade ljud och samtidigt får du möjlighet att föra dina samtal i lugn och ro.

Funktionalitet och estetik i en perfekt kombination

Även om ett telefonbås till kontoret primärt tjänar som en praktisk lösning för att minska störande ljud, har ambitionen även varit att integrera enastående estetik i designkonceptet. Här smälter funktionalitet och estetik samman till en tilltalande helhet.

Telefonbåset smälter lätt in i kontorsinredningen. Akustikpanelerna, som har en primär funktion att förbättra akustiken i rummet, bidrar också till telefonbåsets nordiska estetik.

Förutom de akustiska elementen är även flera estetiska detaljer integrerade i telefonbåset. Glasdörren är ett av dessa element, vilket inte bara bidrar till båsets övergripande design utan också tjänar som ett praktiskt verktyg. Den transparenta glasdörren gör det enkelt att se om båset är tillgängligt eller upptaget, vilket skapar ökad användarvänlighet. För den som befinner sig inne i båset möjliggör glasdörren även möjligheten att hålla ett öga på vad som händer utanför. Detta är ett exempel på hur telefonbåset kombinerar funktionalitet och estetik för att skapa en positiv och användarvänlig arbetsmiljö.

Investeringen i ett telefonbås kan vara den avgörande faktorn för att göra en positiv skillnad på din arbetsplats. Den skapar inte bara en privat sfär för individuella samtal utan bidrar också till en övergripande arbetsmiljö där alla medarbetare kan vara produktiva. Det är helt enkelt en investering med stor potential att förbättra arbetsdagen för alla på kontoret.